Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα με τα στελέχη των ΔΑΟΚ από τις 5 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνάντηση εργασίας με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των τμημάτων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται, κατ’ αρχήν, με τη λειτουργία των υπηρεσιών, ενώ επιπλέον συζητήθηκαν διεξοδικά τα εγγειοβελτιωτικά έργα ανά Περιφερειακή Ενότητα, καθώς επίσης και τα τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται, κατά τη λειτουργία τους. Συζητήθηκαν επίσης θέματα ώριμων μελετητικά έργων, υπό σχεδιασμό ή υπό κατασκευή διαφόρων κατηγοριών -αρδευτικά, εγγειοβελτιωτικά, φράγματα, λιμνοδεξαμενές, αναδασμοί κ.α.

Ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τις υπηρεσίες να εντείνουν τις προσπάθειες αξιοποίησης όλων των δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών του γεωργικού τομέα και κατ’ επέκταση την βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος.

Επίσης, ο Στ. Αναστασόπουλος ζήτησε σχετικό υπόμνημα από τις υπηρεσίες με έμφαση σε σημαντικά ζητήματα, προκειμένου να τεθεί υπόψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, στην προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει ο αντιπεριφερειάρχης μαζί του στην Αθήνα, μεθαύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top