Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Τριφυλίας

Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Τριφυλίας

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη.

Κατά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει πιστώσεις για διάφορα έργα στην περιοχή του δήμου και συγκεκριμένα, 100.000 ευρώ για τον δρόμο Φιλιατρά – Πλάτη, 200.000 ευρώ για τον δρόμο Αετός – Μοναστήρι – Πολυθέα – Κρυονέρι, 149.000 ευρώ για τον δρόμο από εθνική οδό Κυπαρισσία – Φιλιατρά μέχρι Εξοχικό, καθώς και 150.000 ευρώ για τον δρόμο προς Μάλη, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και συμπληρωματική πίστωση για το γήπεδο στην Ελαία.

Οσον αφορά στα λιμενικά έργα, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα διατεθούν από την Περιφέρεια επιπλέον 350.000 ευρώ για ολοκλήρωση των εργασιών στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, ενώ θα υπάρξει και συμπληρωματική πίστωση επίσης για το λιμάνι στον Μάραθο -σημειώνοντας ωστόσο ότι τον χειμώνα, για ευνόητους λόγους, δεν εκτελούνται λιμενικά έργα.

Τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, επαναβεβαίωσε την αρχική χρηματοδότηση των 317.000 ευρώ για το αθλητικό κέντρο Κυπαρισσίας, έργο ο φορέας υλοποίησης του οποίου -όπως και της πλατείας στα Φιλιατρά-, είναι η Περιφέρεια που έχει ήδη υπογράψει τις σχετικές προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Τριφυλίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top