Συνάντηση με εκπροσώπους του Ασπροχώματος

Συνάντηση με εκπροσώπους του Ασπροχώματος

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στα διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Κοινότητας Ασπροχώματος Βασίλη Σακκά Βασίλειο και Σταύρο Τσιχριτζή.

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Ασπρόχωμα, μεταξύ των οποίων ο καθαρισμός του ρέματος Λαγκάδας, για το οποίο ο αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε ότι η Περιφερειακή Ενότητα έχει παρέμβει με ίδια μέσα σε διάφορες θέσεις του ρέματος, όπου ήταν δυνατό και ανάλογα με την δυνατότητα πρόσβασης των μηχανημάτων. Η πλήρης παρέμβαση για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων στο ρέμα -όπως τόνισε ο Στ. Αναστασόπουλος- θα πραγματοποιηθεί σύντομα, με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης έργου καθαρισμών. Μέχρι τότε υπήρξε δέσμευση από την πλευρά των εκπροσώπων της Κοινότητας, ότι θα φροντίσουν για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μηχανημάτων της Π.Ε. σε δύσκολα σημεία.

Επιπλέον, συζητήθηκε η κατασκευή πεζοδρομίου, από τον κόμβο Ζαφείρη έως τη διασταύρωση προς Μεσσήνη, θέμα για το οποίο ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έχει προωθήσει τη διαδικασία εκπόνησης μελέτης για την αντιμετώπιση του συνόλου των ζητημάτων στη θέση αυτή, εξασφαλίζοντας -μέσα από την υλοποίηση του έργου που θα προκύψει- την ασφάλεια πεζών και των διερχόμενων οχημάτων.

Ο αντιπεριφερειάρχης, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση, ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον πρόεδρο του Ασπροχώματος Β. Σακκά, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top