Συνάντηση με στελέχη του ΤΕΕ για το μητρώο γεφυρών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η διαδικασία για την επιθεώρηση και συντήρηση γεφυρών στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η κατάρτιση σχετικού μητρώου, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου, στην Τρίπολη -υπό τον αναπληρωτή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο-, μεταξύ στελεχών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και στελεχών της Περιφέρειας.

Στη σημερινή συνάντηση, τα στελέχη του ΤΕΕ Γιάννης Σπινάσας και Γιάννης Σιγάλας παρουσίασαν τις βασικές ενότητες του Εθνικού Μητρώου Γεφυρών καθώς και την διαδικασία εισαγωγής των δεδομένων των γεφυρών και επιπλέον περιέγραψαν συνοπτικά τα είδη και τις συχνότητες εφαρμογής των συστημάτων επιθεώρησης.

Ακολούθησε συζήτηση με συμμετοχή όλων, σχετικά με το επικείμενο πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Τμήματος Πελοποννήσου του ΤΕΕ για τη δημιουργία μητρώου γεφυρών στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Τέλος, συζητήθηκαν και όλες οι απαιτούμενες προκαταρκτικές ενέργειες, καθώς και η αναζήτηση στοιχείων σχετικά με τον αριθμό των υφιστάμενων γεφυρών ανά περιοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top