Συνάντηση με το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Μεσσηνίας

Συνάντηση με το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Μεσσηνίας

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος είχε σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου, συνάντηση με το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Μεσσηνίας.

Στην συνάντηση με την πρόεδρο του Σωματείου Σταυρούλα Μανούσου, τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Παπαμικρουλέα και τον γραμματέα Μιχάλη Καντζιλιέρη -και με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων- συζητήθηκε η αντικατάσταση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην αίθουσα εξετάσεων και η ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Αδειών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ο Στ. Αναστασόπουλος γνωστοποίησε ότι όσον αφορά στο πρώτο θέμα, το λογισμικό σύστημα εξετάσεων είναι πεπαλαιωμένο και δεν μπορεί, ως έχει, να εξυπηρετηθεί από καινούργιους υπολογιστές. Πρόσθεσε δε ότι με έγγραφό του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ζήτησε, εδώ και ένα χρόνο, την αντικατάσταση του λογισμικού από το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που έχει αυτή την αρμοδιότητα, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

“Οι προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας έχουν ως σκοπό να αποκαθίστανται τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται, λόγω παλαιότητας των υπολογιστών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού” σημείωσε ο Στ. Αναστασόπουλος, ο οποίος για το θέμα της επιπλέον στελέχωσης ενημέρωσε ότι θα καταβληθεί σχετική προσπάθεια ενίσχυσης του Τμήματος Αδειών, με έναν υπάλληλο μέσω του προγράμματος κινητικότητας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top