Συνάντηση με τον μητροπολίτη Διονύσιο

Η άριστη συνεργασία αλλά και οι εγκάρδιοι δεσμοί που υφίστανται μεταξύ της Περιφέρειας και της μητρόπολης Κορίνθου επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμα φορά κατά τη συνάντηση που ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής είχε χθες Τετάρτη 20 Μαΐου με τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Τη συνάντηση απασχόλησαν σημαντικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την ανάπτυξη του νομού Κορινθίας, ενώ έγινε ενημέρωση σχετικά με τα ήδη υλοποιούμενα αλλά και τα έργα που προγραμματίζονται από την Π.Ε. Κορινθίας.

Επίσης, συζητήθηκε η συνεργασία και συνδρομή της Π.Ε. Κορινθίας και ειδικότερα της διεύθυνσης Τεχνικών Εργων με τη μητρόπολη, με σκοπό την ανακαίνιση και στερέωση νεοτέρων μνημείων της περιοχής, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού.

Ο μητροπολίτης Διονύσιος, από την πλευρά του, εξέφρασε ευχαριστίες τόσο προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, όσο και προς τον αντιπεριφερειάρχη Τ. Γκιολή για την καλή συνεργασία αλλά και για τη συνεισφορά της Περιφέρειας στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top