Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας για το γήπεδο του Κορδία

Η εξέλιξη του έργου αναβάθμισης του γηπέδου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, στην περιοχή του Κορδία, στην Καλαμάτα, αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος είχε σήμερα Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη.

Το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 350.300 ευρώ, αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο πιο πάνω γήπεδο, υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Ενωσης. Στο πλαίσιο του έργου, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προβλέπονται επίσης και τα απαραίτητα έργα άρδευσης.

Ο οντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ ότι ο διαγωνισμός της προμήθειας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, καθώς τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το πρακτικό κατακύρωσης του αναδόχου και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης στα μέσα Δεκεμβρίου. Η έναρξη του έργου προσδιορίζεται είτε στο τέλος του ερχόμενου Δεκεμβρίου, είτε στις αρχές Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ενωσης, γνωστοποίησε ότι η ΕΠΣΜ έχει καταρτίσει το σχεδιασμό της, όσον αφορά τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες, οι οποίοι πλέον θα διεξάγονται σε άλλο γήπεδο, ώστε να είναι δυνατή η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο του Κορδία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top