Συνάντηση με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού

Με τον αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη είχε συνάντηση σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος. Στη διάρκεια της συνάντησης -στην οποία μετείχαν επίσης οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Καπέλιος, Ανδρέας Τσουκαλάς και Αννα Καλογεροπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Τάσος Σαρδέλης- συζητήθηκαν θέματα προώθησης αθλητικών έργων με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας.

Διερευνήθηκε επίσης και ο τρόπος λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά το πέρας των περιορισμών, βάση των πρωτοκόλλων που ισχύουν από το αρμόδιο υπουργείο για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για όλα τα αθλήματα καθώς και για αθλητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την θάλασσα, ενώ ο Γ. Μαντζούνης ενημέρωσε για τις προθέσεις της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σχετικά με την προώθηση των ώριμων μελετητικά έργων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top