Συνάντηση στην Π.Ε. Μεσσηνίας με τον πρόεδρο του Καλού Νερού

Συνάντηση στην Π.Ε. Μεσσηνίας με τον πρόεδρο του Καλού Νερού

Θέματα που αφορούν στην περιοχή του Καλού Νερού συζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλού Νερού Γιάννη Γαλάνη, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος έθεσε ζητήματα που σχετίζονται με την αντικατάσταση όλων των τσιμεντένιων στύλων φωτισμού κατά μήκος της εθνικής οδού Ελαία – Κυπαρισσία, στο πλαίσιο του έργου αναβάθμισης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στον εν λόγω δρόμο με κατασκευή νέου κόμβου.

Επιπλέον, συζητήθηκε και το σοβαρό πρόβλημα διάβρωσης της ακτής που παρατηρείται έντονα στο Καλό Νερό, με άμεση συνέπεια τον κίνδυνο να αποκοπεί ο παραλιακός δρόμος.

Επισημάνθηκε, τέλος, από τον πρόεδρο, η αναγκαιότητα του προγραμματισμού του καθαρισμού του Αρκαδικού ποταμού, στο πλαίσιο των εργολαβιών αντιπλημμυρικής προστασίας.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Καλού Νερού ότι στην επαφή που ήδη έχει κάνει με την επιβλέπουσα υπηρεσία του έργου οδικής ασφάλειας της εθνικής οδού -το οποίο υλοποιείται από το υπουργείο Υποδομών-, έχει θέσει το αίτημα για την κατασκευή επιπλέον κόμβων.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα καταβληθεί προσπάθεια διεκπεραίωσης των αιτημάτων που τέθηκαν, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top