Συνάντηση στην Π.Ε. Μεσσηνίας με τους προέδρους Αμπελόφυτου και Τραγάνας

Αίτημα που αφορά την ασφαλή οδική σύνδεση μεταξύ του Αμπελόφυτου και της Τραγάνας μετέφεραν στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο -με τον οποίον συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα-, οι πρόεδροι των εν λόγω Τοπικών Κοινοτήτων Παναγιώτης Ψυχογυιός και Γιάννης Καραχούντρης αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι δύο πρόεδροι κατέθεσαν κοινό αίτημα στον αντιπεριφερειάρχη για την βελτίωση, μέσω ασφαλτόστρωσης, υφιστάμενου δρόμου μήκους 6,3 χιλιομέτρων ο οποίος συνδέει τις δύο περιοχές ενώ παράλληλα εξυπηρετεί και άλλες κοινότητες της περιοχής. Για τον συγκεκριμένο δρόμο έχει εκπονηθεί παλαιότερα σχετική μελέτη, η οποία βέβαια απαιτεί επικαιροποίηση  προκειμένου να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε με την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου, όπως και την ωφέλεια που θα προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή, ενισχύοντας την τουριστική δραστηριότητα, βελτιώνοντας την επισκεψιμότητα του αρχαιολογικού χώρου στο Ανάκτορο Νέστορος και αυξάνοντας παράλληλα την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top