Συνάντηση στην Περιφέρεια για το ΒΑΑ των Δήμων Ναυπλίου και Αργους – Μυκηνών

Η πορεία της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) των Δήμων Ναυπλίου και Αργους – Μυκηνών εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και με τη συμμετοχή εκπροσώπων καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων των δύο ΟΤΑ της Αργολίδας.

Από τη σύσκεψη, σημείωσε ο περιφερειάρχης, καταδείχθηκε ότι το εν λόγω έργο, με συνολικό προϋπολογισμό 8.400.000 ευρώ, αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όπως άλλωστε και σχεδόν το σύνολο του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οπως αποφασίστηκε, θα υπάρξει και νέα συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, περίπου σε ένα μήνα από σήμερα, για να γίνει αποτίμηση όσων ενεργειών έχουν γίνει, καθώς και αν έχει προχωρήσει η συνέργεια μεταξύ των δύο δήμων -δεδομένου ότι εκκρεμούν δημοπρατήσεις, σε μία εργολαβία, έργων που αφορούν και τους δύο αυτούς ΟΤΑ, όπως λ.χ. η επιχειρηματικότητα.

Αύριο Τρίτη, θα γίνει στην Τρίπολη ανάλογη συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας για το ΒΑΑ του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα βρίσκονται στην έδρα της Περιφέρειας αντιπροσωπείες των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Μάνης, για το κοινό ΒΑΑ των δύο όμορων δήμων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top