Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με εκπροσώπους της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με εκπροσώπους της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη, με εκπροσώπους της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τους Φώτη Κόκκοτο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χρήστο Κόντο αντιπρόεδρο, Βαρβάρα Κόκκοτου γραμματέα, Παναγιώτη Κόντο πρόεδρο Νεολαίας καθώς και τον τέως πρόεδρο της Παλλακωνικής Κωνσταντίνο Κουτράκο.

Κυρίαρχο θέμα της σημερινής συνάντησης αποτέλεσε το πενθήμερο συνέδριο που διοργανώνει το επόμενο καλοκαίρι στη Λακωνία η Παλλακωνική Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά, από τις 22 έως και τις 26 Ιουλίου.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για την επίσκεψή τους, τόνισε ότι “η ομογένεια αποτελεί μια βασική παράμετρο ισχύος του Ελληνισμού μέσω της σημαντικής και μακροχρόνιας προσφοράς των μελών της προς την πατρίδα μας, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο”.

Καταλήγοντας δε, διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλει και ο ίδιος κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του συνεδρίου το επόμενο καλοκαίρι, την διεξαγωγή του οποίου χαρακτήρισε κορυφαίο γεγονός για τη Λακωνία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top