Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Σπάρτη, ο διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής  Ακτοφυλακής πλοίαρχος Δημήτρης Κυριακουλόπουλος και ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου υποπλοίαρχος Σωτήρης Βουρλέτσης, συνοδευόμενοι και από τον ανθυπασπιστή του Λιμεναρχείου Γυθείου Γιώργο Τσούση.

Ο αντιπεριφερειάρχης τους καλωσόρισε και τους συνεχάρη για την επιτυχία του Λιμεναρχείου Γυθείου, το οποίο σε συντονισμό με το υπουργείο -μετά από μεγάλη επιχείρηση-, εντόπισαν και κατάσχεσαν τεράστια ποσότητα ναρκωτικών 1,2 τόνων και συνέλαβαν τους διακινητές.

Επιπλέον, ο Θ. Βερούτης ευχαρίστησε τους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος και για “τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του νομού, αλλά και για την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε”.

Στη διάρκεια της συνάντησης, τέλος, συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα με τον αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει από την πλευρά του ότι η Π.Ε. Λακωνίας “θα συνεχίσει σταθερά να είναι στη διάθεση του Λιμεναρχείου Γυθείου, για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top