Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με τον Σύλλογο υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας

Με αντιπροσωπεία από το νεοεκλεγέν προεδρείο του συλλόγου υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, το οποίο πρόσφατα συγκροτήθηκε σε σώμα, συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

Μετά την ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το νέου έτους, ακολούθησε συζήτηση στο πλαίσιο της οποίας ο Στ. Αναστασόπουλος ζήτησε επίσης την συνεργασία του συλλόγου στα θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών -ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που προγραμματίζεται η μεταστέγαση από το διοικητήριο, εν όψει του έργου αναβάθμισης του κτηρίου.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εξέφρασαν ικανοποίηση για το συγκεκριμένο έργο και πρόσθεσαν ότι σε νέα συνάντηση θα συζητήσουν με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας τα ζητήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας.

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας αποτελούν οι Δημήτρης Φαββατάς (πρόεδρος), Κώστας Σαμπαζιώτης (αντιπρόεδρος), Δήμητρα Δημητρούλια (γραμματέας), Θανάσης Αθανασόπουλος (ταμίας), Ελευθερία Κυριακοπούλου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), Αθηνά Μαγκουρίλου και Ελένη Δεπούντη (μέλη).

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top