Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασοόπουλου με την βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασοόπουλου με την βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα, με την καταγόμενη από τη Μεσσηνία βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την βουλευτή σχετικά με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο νομό, καθώς και για την ενεργή συμμετοχή και οικονομική στήριξη της περιφερειακής Αρχής σε όλες τις υγειονομικές μονάδες της Π.Ε. Μεσσηνίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Επίσης, έγινε αναφορά στις πρόσφατες πυρκαγιές από τις οποίες επλήγη και η Μεσσηνία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με τον Στ. Αναστασόπουλο να επισημαίνει πως η περιφερειακή Αρχή στάθηκε αρωγός με τις ενέργειές της, τόσο κατά την διάρκεια των πυρκαγιών, όσο και μετά από αυτές, χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά μηχανήματα, διανέμοντας ζωοτροφές στους πληγέντες κτηνοτρόφους και παράλληλα προωθώντας αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε επίσης για τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιούνται στο στη Μεσσηνία, αλλά και αυτά που έχουν προγραμματιστεί προς υλοποίηση, κάνοντας αναφορά -μεταξύ άλλων- στην αναβάθμιση της ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, σε λιμενικά έργα, έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι “ο αριθμός των υλοποιούμενων έργων είναι μεγάλος και για πρώτη φορά η Μεσσηνία παίρνει το μερίδιό της, δηλαδή αυτό που της ανήκει”.

Από την πλευρά της η Ν. Γιαννακοπούλου εξέφρασε ικανοποίηση για το έργο που η υπό τον Παναγιώτη Νίκα περιφερειακή Αρχή επιτελεί στη Μεσσηνία, δεσμευόμενη ταυτόχρονα πως θα είναι “αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου” και σημειώνοντας χαρακτηριστικά “θέλω να με θεωρείτε ως έκτη βουλευτή της Μεσσηνίας” -δήλωση για την οποία την ευχαρίστησε ο αντιπεριφερειάρχης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top