Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με την δήμαρχο Οιχαλίας

Θέματα που αφορούν στον Δήμο Οιχαλίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε στην Τρίπολη σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου, με την δήμαρχο Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.

Ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες υπογράφεται η ένταξη του έργου ολοκλήρωσης της ανάπλασης του κέντρου του Μελιγαλά, ενώ υπέγραψε και την πράξη που αφορά στο ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο του Δημαρχείου.

Παράλληλα, δήλωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον αναδασμό στην περιοχή Μελιγαλά, ενώ αρχίζουν ή ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης του δρόμου Μελιγαλάς – Διαβολίτσι και από εκεί μέχρι τον Επικούριο Απόλλωνα, στο πλαίσιο των δύο σχετικών εργολαβιών, παράλληλα δε προχωρεί η αποκατάσταση του ναού των Αγίων Θεοδώρων στο Κατσαρού.

Τέλος, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε στη δήμαρχο ότι άμεσα, στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης που υπέγραψε το βράδυ χθες Τετάρτη, στην Καλαμάτα, ξεκινά η πλήρης ανακατασκευή του δρόμου από Τσακώνα μέχρι την Κυπαρισσία, σημαντικό τμήμα του οποίου διέρχεται από τον Δήμο Οιχαλίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top