Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με στελέχη της Ν.Δ.

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με στελέχη της Ν.Δ.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της έδρας, στην Τρίπολη, με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος Στέλιο Κονταδάκη, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αρκαδία.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Π. Νίκας εξέφρασε στα στελέχη της Ν.Δ. ευχαριστίες προς την κυβέρνηση για την πρωτοβουλία της ως προς την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την αυτοδιοίκηση η οποία -όπως σημείωσε- επέτρεψε να υπάρξει κυβερνησιμότητα σε δήμους και Περιφέρειας.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης προέβη σε ενημέρωση σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς νωρίτερα τα δύο στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν επισκεφθεί την μονάδα επεξεργασίας στην Παλαιόχουνη.

Ο Π. Νίκας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “χωρίς την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, η μονάδα της Παλαιόχουνης θα εξακολουθούσε να παραμένει χωράφι”, καθώς -όπως τόνισε- “οι υπόλοιπες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, συμπεριλαμβανόμενης αυτής της απελθούσας περιφερειακής Αρχής, αντιδρούσαν σε οποιαδήποτε εξέλιξη”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top