Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τη νέα Δ.Ε. του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τη νέα Δ.Ε. του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ

Μακρά συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη νέα διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας).

Κατά τη συνάντηση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και Αναπτυξιακών Νόμων Στάθη Αναστασόπουλου, συζητήθηκε η επέκταση της συνεργασίας της Περιφέρειας με τον εν λόγω φορέα, μεταξύ άλλων και ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Πρωτογενή Τομέα.

Το νέο Δ.Σ. του παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ αποτελούν οι Αναστάσιος Τσάκωνας γεωπόνος (πρόεδρος), Νίκος Νιφόρας κτηνίατρος (αντιπρόεδρος), Γεώργιος Αγγελόπουλος γεωλόγος (γενικός γραμματέας), Δημήτριος Μαστρογιάννης γεωπόνος (ταμίας), Μαρίνος Τζαβάρας γεωπόνος (οργανωτικός γραμματέας) και οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος δασολόγος, Ιωάννης Κεφάλας κτηνίατρος, Δημήτριος Κωνσταντόπουλος δασολόγος, Αθανάσιος Πετρόπουλος γεωπόνος, Ιωάννα Πλιαμέρη ιχθυολόγος και Γεώργιος Σταμούλης γεωλόγος (μέλη)

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top