Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

H καλή και αποδοτική συνεργασία που έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με το Επιμελητήριο Αρκαδίας αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, αντικείμενο της προγραμματισμένης συνάντησης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο Γιάννη Τρουπή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γ. Τρουπή, ότι ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του εν λόγω φορέα -έργο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, επέδωσε στην διοίκηση του Επιμελητηρίου μια ελαιογραφία που απεικονίζει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, την οποία φιλοτέχνησε η εικαστικός Μαριλύ Ξαγά, που ήταν παρούσα στη συνάντηση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γ. Τρουπής προσέφερε στον περιφερειάρχη ένα αντίγραφο της επιστολής του Κολοκοτρώνη προς τους Καλαβρυτινούς, δια χειρός του υπασπιστή του Φωτάκου (Φώτιος Χρυσανθόπουλος), το οποίο ήδη τοποθετήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων, στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top