Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον γ.γ. Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. Σκάλκο

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον γ.γ. Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. Σκάλκο

Η πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στη Αθήνα, με τον γενικό γραμματέα Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.

Οπως έκανε γνωστό ο Π. Νίκας, ο Δ. Σκάλκος θα επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα την έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη, προκειμένου σε συνάντηση με τον περιφερειάρχη και άλλους παράγοντες -πολιτικούς και υπηρεσιακούς- να υπάρξει μια συνολική εκτίμηση του ΠΕΠ Πελοποννήσου καθώς και αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων ενδεχομένως διαπιστωθούν.

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα ότι ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7, έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 49.000.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το ΠΕΠ.

Οπως σημείωσε ο Π. Νίκας, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο προς τον οποίο διαμηνύθηκε από την Περιφέρεια να προβεί στην έκδοση εγγυητικής επιστολής.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top