Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρόεδρο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρόεδρο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με στελέχη του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

Στην διάρκεια της συνάντησης, στην οποία μετείχε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εξετάστηκαν οι τρόποι συνεργασίας προκειμένου να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που προκύπτουν στην πορεία επεξεργασίας των αιτήσεων για τη συμμετοχή επιχειρήσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επιπλέον, στη σημερινή συνάντηση συζητήθηκε και η πρόσφατη πρόσκληση που δημοσιοποιήθηκε από την Περιφέρεια με σκοπό την ενίσχυση της ίδρυσης από ανέργους επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και με στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης μέσω της ενίσχυσης ανέργων, για την έναρξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας σε αυτοτελή επαγγελματικό χώρο εντός της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης της πιο πάνω δράσης ανέρχεται σε 5.000.000 ευρώ και στο πλαίσιό της ενισχύονται επιχειρηματικά σχέδια κατ’ αποκοπή επιχορηγούμενου ποσού 14.800 ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top