Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τους μελετητές του αντιπλημμυρικού της Καλαμάτας, αύριο Πέμπτη στην Τρίπολη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα έχει συνάντηση, αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τους εκπροσώπους του γραφείου που εκπόνησε την μελέτη του αντιπλημμυρικού έργου για την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος επίσης και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η αυριανή αυτή συνάντηση στην Τρίπολη αποτελεί προοίμιο της σύσκεψης με το το ίδιο αντικείμενο η οποία συγκαλείται την προσεχή Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή τεχνικών που έχουν και δημόσια ιδιότητα και η οποία πραγματοποιείται εν όψει και της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής μελέτης του πιο πάνω έργου.

Στην σύσκεψη στην Καλαμάτα, την ερχόμενη εβδομάδα, έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, διευθυντές μηχανικοί από την κεντρική Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας, την Διεύθυνση Τ.Ε. της Π.Ε. Μεσσηνίας, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τις τεχνικές Διευθύνσεις του Δήμου Καλαμάτας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του τεχνικού κόσμου (μηχανικοί, αρχιτέκτονες κ.α.), εκπρόσωποι της εταιρείας που μελέτησε το εν λόγω έργο κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top