Συναντήσεις για τα προβλήματα περιοχών στον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων

Ενημερωτικές επισκέψεις στην Περαχώρα, το Αλεποχώρι, τον Σχίνο, τα Στραβά, τη Στέρνα και τη Λίμνη Ηραίου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, χθες Τρίτη 18 Αυγούστου.

Κατά την παρουσία του στις πιο πάνω περιοχές, μετά από πρόσκληση των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών “Ωρα για Δράση” και “Αλλάzουμε ΜΑΖΙ” Δημήτρη Βασιλείου και Γιάννη Καραπανάγου οι οποίο τον συνόδευσαν στην περιοδεία του, ο αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με κατοίκους και επιχειρηματίες, καθώς και με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισίων Δημήτρη Λάμπρου.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν, ήταν και η αναγκαιότητα βελτίωσης των δρόμων σε Σχίνο, Στραβά και Στέρνα, καθώς και η ολοκλήρωση της επαρχιακής οδού Περαχώρα – Ηραίο.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη -ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα για την επίσκεψή του στις ανωτέρω περιοχές- τόνισε πως άμεση προτεραιότητα της Περιφέρειας και της Π.Ε. Κορινθίας αποτελεί “η καθημερινότητα του πολίτη με ό,τι αυτό σημαίνει”, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως “βασική επιδίωξη όλων είναι η επίλυση των προβλημάτων, στο πλαίσιο ενός εφικτού χρονοδιαγράμματος”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top