Συναντήσεις για θέματα της Π.Ε. Μεσσηνίας είχε ο περιφερειάρχης στην Καλαμάτα

Ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς και άλλους παράγοντες της Π.Ε. Μεσσηνίας συγκλήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα, αργά το απόγευμα χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Την εν λόγω σύσκεψη απασχόλησε η ολοκλήρωση των μελετών έργων της Μεσσηνίας -οδικών και άλλων- εν όψει της υποβολής των φακέλων για το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την άρδευση, μεταξύ των οποίων η λιμνοδεξαμενή στην Πολιανή, καθώς και η συντήρηση των δικτύων του ΓΟΕΒ Παμίσου, έργο για το οποίο προγραμματίζεται συνολική χρηματοδότηση πάνω από 4 εκ. ευρώ.

Ο περιφερειάρχης συζήτησε επίσης και θέματα υπηρεσιακής φύσης, ενώ είχε συνεργασία και με με την διοίκηση της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Μεταξύ άλλων συναντήσεων, χθες το απόγευμα, ο Π. Νίκας υποδέχθηκε μέλη της διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, με τα οποία συζήτησε το θέμα της μεταφοράς μαθητών, την στήριξη άγονων γραμμών, καθώς και διάφορα προβλήματα του εν λόγω φορέα.

Τέλος, ο περιφερειάρχης συζήτησε για την ανακατασκευή και αξιοποίηση του κάστρου της Ζαρνάτας, σε συνάντηση κατά την οποία εξετάστηκε το ενδεχόμενο αγοράς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου του περιβάλλοντα χώρου του κάστρου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top