Συναντήσεις με πολιτιστικούς και άλλους φορείς της Αργολίδας είχε στο Ναύπλιο απόψε Παρασκευή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Συναντήσεις με πολιτιστικούς και άλλους φορείς της Αργολίδας είχε στο Ναύπλιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Το Ναύπλιο επισκέφθηκε το απόγευμα -και μέχρι το βράδυ- σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας είχε συνεργασία με στελέχη της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης υπέγραψε δύο συμβάσεις, μία με τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο -δαπάνης 151.642,91 ευρώ- για συμπληρωματικές εργασίες στο έργο που αφορά την ανέγερση κτηρίου παροχής συσσιτίου στον ναό Ευαγγελίστριας του Ναυπλίου, καθώς και μια προγραμματική σύμβαση η οποία αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το δημόσιο ΙΕΚ του Αργους.

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις του Π. Νίκα με εκπροσώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αργολίδας και του τοπικού τμήματος του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτιστικών και πνευματικών φορέων της Αργολίδας και συγκεκριμένα, με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού Γιώργο Γιαννούση και Τάσο Τσάγκο αντίστοιχα καθώς και με τον πρόεδρο της Ενωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας

Γιώργο Κόνδη, όπως επίσης και με τον Θεοδόση Σπαντιδέα, πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top