Συναντήσεις με σωματεία της Π.Ε. Κορινθίας είχε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Συνάντηση με το Σωματείο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Κορινθίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου, στην Π.Ε. Κορινθίας, με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφερειακής Ενότητας.

Στη συνάντηση, ο περιφερειάρχης έδωσε εντολή για την ενοικίαση αίθουσας προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα έλλειψης χώρου στον οποίον θα διενεργούνται οι γραπτές εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών. Επιπλέον, η αίθουσα θα εξοπλιστεί με όλο το απαραίτητο υλικό -στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά και ειδικά θωράκια ανά τραπέζι για την προστασία της υγείας των υποψηφίων οδηγών.

“Το θέμα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε έναν μήνα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ο Π. Νίκας, εξ άλλου, συναντήθηκε και με τον Σύνδεσμο επαγγελματιών ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων νομού Κορινθίας, οι εκπρόσωποι του οποίου περιέγραψαν στον περιφερειάρχη την δεινή οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω των συνεπειών της πανδημίας στον τουρισμό.

Ο σύνδεσμος μετέφερε στον περιφερειάρχη τα γενικού περιεχομένου αιτήματα του κλάδου, τα οποία ο Π. Νίκας δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει στην κυβέρνηση.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top