Συνεχίζεται άμεσα και ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση και στο ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου Καλαμάτας

Κανονικά θα προχωρήσει η Π.Ε. Μεσσηνίας το έργο ασφαλτόστρωσης στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ εργολαβίας για την συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της ασφάλειας στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος.

Οπως είναι γνωστό, έχουν ήδη έκτελεστεί οι εργασίες στο ρεύμα εισόδου ενώ για αυτές στο ρεύμα εξόδου του δρόμου η Περιφερειακή Ενότητα ανέμενε -προκειμένου να μην ακυρωθεί επί της ουσίας το έργο- να της γνωστοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα της ΔΕΥΑ Καλαμάτας όσον αφορά την διέλευση του νέου υδροδότη αγωγού από το Πήδημα στην Καλαμάτα από τον εν λόγω δρόμο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ προς την Π.Ε. Μεσσηνίας, ωστόσο, “η προμήθεια των σωλήνων του κεντρικού αγωγού (Φ800) δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από τον Νοέμβριο του 2021, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην εξέλιξη του έργου”.

Μετά την εξέλιξη αυτή και σε συνεννόηση και με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα -έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια όσων κινούνται στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, το οδόστρωμα της οποίας είναι επισφαλές, ιδίως στη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών τις δύο αυτές εποχές-, η Π.Ε. Μεσσηνίας, ενέκρινε την συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου ασφαλτόστρωσης και στο ρεύμα εξόδου του πιο πάνω δρόμου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top