Συνεχίζονται τα σεμινάρια της Περιφέρειας για τους επαγγελματίες του Τουρισμού σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Ολοκληρώνεται την προσεχή εβδομάδα 7 έως 10 Ιουλίου ο τρίτος και τελευταίος κύκλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων -που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης- τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου και αφορούν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στον τρίτο κύκλο, εκτός από τα ξενοδοχεία, καταλύματα, ενοικιαζόμενα, camping, επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, ταχυφαγεία, catering κλπ), προστίθενται και οι ειδικότητες: οδηγοί λεωφορείων, οδηγοί ταξί, εργαζόμενοι σε Σπα, ξεναγοί, εργαζόμενοι σε τουριστικά πρακτορεία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάνετε εγγραφή μέσω του site της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr) ή απευθύνεστε στον Φορέα που σας εκπροσωπεί (Επιμελητήριο, ή Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο).

Υπενθυμίζεται οτι η εκπαίδευση υλοποιείται εξ αποστάσεως, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επαγγελματίες τουρισμού, ώστε να θωρακιστούν με σημαντικές γνώσεις αλλά και με πιστοποίηση πάνω στο σημαντικό θέμα των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top