Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σημαντικά θέματα έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε, με τηλεδιάσκεψη, το πρωί σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών, αφ’ ενός για το προϋπολογισμού 350.800 ευρώ έργο της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο και αφ’ ετέρου για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Παράλληλα προέβη στην κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου για το έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας στο Αστρος, ενώ ενέκρινε επίσης τις διακηρύξεις δύο έργων, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ το καθένα, που αφορούν καθαρισμό ρείθρων, οχετών, πρανών και ερεισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των δήμων α) Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης και β) Ευρώτα και Μονεμβασίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε δύο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ “Πάρνωνας” Α.Ε. και α) του Δήμου Νεμέας με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του κέντρου της Νεμέας και β) των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από Μικρά Μαντίνεια έως Κιτριές.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top