Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συνεδρίασε το πρωί σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη σημερινή συνεδρίαση του σώματος ήταν οι τροποποιήσεις προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και α) της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και του Δήμου Μεγαλόπολης για την ανέγερση στη Μεγαλόπολη μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, β) του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης για την προμήθεια κερκίδων και περίφραξης στο γήπεδο Ξηροκαμπίου, γ) των υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εθνικής Αμυνας για την αποκατάσταση του ιστορικού διατηρητέου νεοκλασικού κτηρίου Ματάλα στην Σπάρτη, δ) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για το έργο αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο της πυρόπληκτης περιοχής του Σχίνου.

Το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης συζήτησε επίσης την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Μονεμβασίας για την ανέγερση γυμναστηρίου στο συγκρότημα Γυμνασίου, ΓΕΛ και 1ου ΕΠΑΛ Νεάπολης, έργο προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top