Συνεδρίασε το Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας

Το ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) Μεσσηνίας συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου, το μεσημέρι, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλη Καπέλιο, παρουσία και του υποστράτηγου (ΠΣ) Νίκου Ρουμελιώτη, συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσε ο συντονισμός των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η λήψη αναγκαίων μέτρων πρόληψης, ετοιμότητας και καταστολής προς αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση δασικών πυρκαγιών εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2022.

Στη συνεδρίαση, στην οποία μετείχε επίσης ο περιφερειακός συντονιστικής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής, έλαβαν μέρος πρωτοβάθμιοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων, εθελοντικών σωματείων και φορέων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Νωρίτερα, ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τον υποστράτηγο (ΠΣ) Νίκο Ρουμελιώτη, συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top