Συνεδρίαση του ΣΟΠΠ Αρκαδίας σήμερα Πέμπτη στην Τρίπολη

Παρέμβαση στην συνεδρίαση του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) Αρκαδίας, το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου, στην Τρίπολη, έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα και συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών δεδομένου ότι όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας επισήμανε ότι στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιών, τον πρώτο λόγο έχει πάντα το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμει με κάθε τρόπο -και θα συνεχίσει να το κάνει, όπου και όπως χρειαστεί.

Στη σημερινή συνεδρίαση, στην οποία μετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, πρωτοβάθμιοι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, εθελοντικών οργανώσεων και φορέων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, έλαβε μέρος και ο περιφερειακός συντονιστικής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top