Συνολικά 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνολικά 14 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου, στις 9 το πρωί.

Ειδικότερα, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι, στην Αργολίδα 2, στην Αρκαδία 3, στη Λακωνία 1 και στη Μεσσηνία 8.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με διευκρινίσεις από τον ΕΟΔΥ, για να δηλωθεί ένα κρούσμα σε μια περιοχή, πρέπει ο ασθενής να έχει σε αυτή διεύθυνση κατοικίας ή οικογενειακή μερίδα, ασχέτως αν δεν κατοικεί εκεί. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που ο ασθενής είναι κάτοικος Καλαμάτας αλλά έκανε την εξέταση σε νοσοκομείο άλλης πόλης.

Στη σημερινή σύσκεψη, εξ άλλου, επιβεβαιώθηκε ότι προωθούνται προς τα νοσοκομεία της Περιφέρειας μηχανήματα και υλικά -“ό,τι μας ζητούν το προμηθευόμαστε εφόσον το βρίσκουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι για τον σκοπό αυτό, μέχρι σήμερα, έχουν διατεθεί σημαντικές πιστώσεις, για να καταλήξει σημειώνοντας:

“Φυσικά όταν λήξει αυτή η περιπέτεια για την πατρίδα μας, θα δώσουμε τον σχετικό απολογισμό των εν λόγω δαπανών”.

Η σημερινή κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά κρούσματα Covid-19, όπως καταγράφηκε στη σημερινή σύσκεψη, είναι η πιο κάτω:

Κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά κρούσματα Covid-19 στις 1-4-2020

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top