Σειρά συναντήσεων της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα

Σειρά συναντήσεων της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα

Σειρά συναντήσεων είχε τις προηγούμενες ημέρες η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου η αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Κορινθίας, όπου συνομίλησε με υπηρεσιακά στελέχη για θέματα της αρμοδιότητάς τους, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για επιτάχυνση της απόδοσης στο σύνολο των έργων.

Την ίδια ημέρα, η Α. Κόρκα δέχθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας τον διοικητή της Ανοικτής Δομής Μεταναστών και Προσφύγων Κορινθίας Λεωνίδα Κολαΐτη, στην συζήτηση με τον οποίον έγινε αναφορά στη συνέχεια της καλής συνεργασίας που έχει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου η εν λόγω δομή.

Η αντιπεριφερειάρχης, εξ άλλου, την περασμένη Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου συναντήθηκε στα γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο, με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Κορινθίας “Η Ελπίδα” Παύλο Γκιώνη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η συνεχής βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των νεφροπαθών καθώς και η στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον σύλλογο.

Ο εν λόγω σύλλογος, όπως σημείωσε η Α. Κόρκα, παράγει κοινωνικό έργο και αξιόλογες δράσεις και “τόσο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όσο και η Περιφέρεια έρχονται αρωγοί σε κάθε τέτοιου είδους κοινωνικό έργο”.

Τέλος, η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών “Ο Ιβυκος” Γιάννη Κακούρο, προς τον οποίον η Α. Κόρκα μετέφερε πως επιδίωξη της Περιφέρειας είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου “Οι Φίλοι της Ζωής” και του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Κορίνθου “Ο Βελλερεφών” παρέστη εξ άλλου τις προηγούμενες ημέρες η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα.

Η αντιπεριφερειάρχης, εξ άλλου, παρευρέθηκε και στον ναό της Υπαπαντής του Χριστού στα Ροζενά, στον εσπερινό που τελέστηκε την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, παραμονή της γιορτής της Υπαπαντής του Χριστού.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top