Σειρά συσκέψεων του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με υπουργούς εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Σειρά συσκέψεων του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με υπουργούς εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Συνεχίστηκαν σήμερα οι τηλεδιασκέψεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργικού γραφείου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης στην Τρίπολη, την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης μετείχε το πρωί σε τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Υγείας Θάνο Πλεύρη, Επικρατείας Ακη Σκέρτσο, τους αναπληρωτές υπουργούς Υγείας Μίνα Γκάγκα και Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τους γενικούς γραμματείς Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και Συντονισμού Θανάση Κοντογεώργη, τον διευθυντή του Γραφείου του πρωθυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη κ.α.

Ακολούθησε δεύτερη ανάλογη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Επικρατείας Ακη Σκέρτσου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, των γενικών γραμματέων Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, Συντονισμού Θανάση Κοντογεώργη κ.α.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top