Σύσκεψη για τα έργα ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας συγκλήθηκε στην Σπάρτη

Σύσκεψη για τα έργα ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας συγκλήθηκε στην Σπάρτη

Η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ στην Π.Ε. Λακωνίας εξετάστηκε σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε χθες Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στη Σπάρτη, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, καταγράφηκε η πρόοδος των ενταγμένων έργων του ΕΣΠΑ, συζητήθηκαν προβλήματα που έχουν ανακύψει και δόθηκαν οδηγίες για την επίσπευση, όπου χρειάζεται, των διαδικασιών, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η  υλοποίηση των έργων και να επιταχυνθεί η απορρόφηση των πιστώσεων.

Εγινε επίσης αναφορά στις προσκλήσεις των έργων που έχουν πρόσφατα δημοσιευθεί, αλλά και σε αυτές που αναμένονται, προκειμένου οι τελικοί δικαιούχοι να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να επιτευχθούν καινούργιες εντάξεις πράξεων.

Στην χθεσινή σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Διαχειριστική Αρχή (ΕΥΔΕ) Πελοποννήσου, υπηρεσιακά στελέχη  από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων της έδρας και της Π.Ε. Λακωνίας, εκπρόσωποι και υπηρεσιακοί παράγοντες των δήμων αλλά και άλλων φορέων του νομού, καθώς και ειδικοί συνεργάτες του γραφείου του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top