Σύσκεψη για την εκτίμηση των αναγκών σε εργατικό δυναμικό

Οι ανάγκες σε εργατικό δυναμικό στην Μεσσηνία, όσον αφορά την κάλυψή τους από πολίτες τρίτων χωρών για τη διετία 2021 – 2020, είναι το θέμα της σύσκεψης που συγκαλείται στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί.

Στην εν λόγω σύσκεψη -το πλήρες θέμα της οποίας είναι “Εκτίμηση αναγκών σε εργατικό δυναμικό από πολίτες τρίτων χωρών για εξαρτημένη εργασία, εποχική απασχόληση, απασχόληση αλιεργατών και απασχόληση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης, για την Π.Ε. Μεσσηνίας, με τη διαδικασία της μετάκλησης, κατά τη διετία 2021 – 2022”- έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι δήμοι, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, οι Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, το Επιμελητήριο, οι Ενώσεις ξενοδόχων καθώς και οι Σύλλογοι Ελαιοτριβέων, Μελισσοκόμων, Επαγγελματιών ψαράδων κλπ.

Θα συζητηθούν οι ανάγκες σε εργατικό δυναμικό στην Π.Ε. Μεσσηνίας, από πολίτες τρίτων χωρών για τη διετία 2021 – 2020, προκειμένου να ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για να προβεί στον απαιτούμενο προγραμματισμό.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top