Σύσκεψη για την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μία πολύγλωσση ιστοσελίδα για την τουριστική της προβολή, καθώς και άλλη μία ειδησεογραφικού -αλλά και υπηρεσιακού- χαρακτήρα, θα διαθέτει στο άμεσο μέλλον η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αποφασίστηκε ότι η τουριστική ιστοσελίδα θα περιέχει κείμενα σε 4 γλώσσες, ενώ η άλλη ιστοσελίδα -που θα είναι κοινή, για την Περιφέρεια και τα νομικά της πρόσωπα-, θα έχει δύο βασικές ενότητες, μία υπηρεσιακή και μία πολιτική.

Ο χειρισμός στην υπηρεσιακή θα γίνεται από υπαλλήλους της Περιφέρειας που θα οριστούν προς τούτο.

Οσον αφορά δε στο χειρισμό της πολιτικής ενότητας, αυτός θα γίνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης σημειώνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα στα θέματα ενημέρωσης σχετικά με την δραστηριότητα της περιφερειακής αρχής.

Σταδιακά, κατέληξε ο Π. Νίκας, η ενημέρωση για την δραστηριότητα ανά Περιφερειακή Ενότητα δεν θα γίνεται με ξεχωριστή αποστολή δελτίων Τύπου από τις Π.Ε., αλλά θα ενταχθεί αποκλειστικά στην ειδησεογραφική ενότητα της ιστοσελίδας της Περιφέρειας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top