Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για τα έργα στη Μεσσηνία έγινε το μεσημέρι σήμερα στα γραφεία της Π.Ε. στην Καλαμάτα

Σε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας προήδρευσε αργά το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, με τη συμμετοχή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη και υπηρεσιακών παραγόντων, αποτέλεσε η εξέλιξη των έργων στην Περιφερειακή Ενότητα, η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι ικανοποιητική για το μεγαλύτερο μέρος από αυτά.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε σειρά συμβάσεων για διάφορα έργα στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα, για α) εργασίες περίφραξης του γηπέδου της Ελαίας, στον Δήμο Τριφυλίας, β) συμπληρωματικές εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, γ) προμήθεια ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) για το Κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων και δ) τροποποίηση σύμβασης ως προς την διάρκεια του έργου ανάπλασης της πλατείας στον οικισμό Πεδινό, στα Τσέρια του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top