Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας

Η ανακαίνιση και αναβάθμιση του επί της οδού Ψαρών διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα -έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με προϋπολογισμό 10.472.000 ευρώ- αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με τον ανάδοχο του εν λόγω έργου, στον χώρο του πιο πάνω κτηρίου.

Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλη Καπέλιο και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας, επιθεώρησε τους χώρους του διοικητηρίου, μαζί μες τους εκπροσώπους του αναδόχου.

“Διαπιστώθηκε ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς διαφόρων στοιχείων από το κτήριο” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος στη συνέχεια συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε., επί της οδού Κρήτης, με τη συμμετοχή όλων των παραπάνω, καθώς και των προϊσταμένων από τις Διευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας των οποίων μέρος των κινητών πραγμάτων και αρχείων απομένει να μετακινηθούν από το κτήριο της οδού Ψαρών.

Στην σύσκεψη δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την μεταφορά των χρήσιμων στοιχείων, όπως και για την διαδικασία ενοικίασης αποθηκευτικού χώρου για τα εναπομένοντα αρχεία. Ακόμα, συζητήθηκε η μεταφορά των ανακυκλώσιμων ειδών, αλλά και η δυνατότητα διάθεσης σε άλλες Π.Ε. -όπου ενδεχομένως υπάρχουν σχετικές ανάγκες- γραφείων και άλλων σχετικών ειδών.

Τέλος, εξετάστηκε η μετακίνηση των αγαλμάτων και των λοιπών εικαστικών έργων από τον χώρο ανατολικά του διοικητηρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top