Σύσκεψη με στελέχη της Πυροσβεστικής στην Κόρινθο

Σύσκεψη με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής στο γραφείο του στην Κόρινθο, σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της πρόσφατης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη με τη συμμετοχή και του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Στη σύσκεψη -στην οποία συμμετείχαν ο νέος περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Θανάσης Κολυβήρας, κλιμάκιο της Π.Υ. Κορίνθου υπό τον διοικητή της υπηρεσίας πύραρχο Χρήστο Πλατά καθώς και η προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κορινθίας Ρούλα Χαρίτου- έγινε συζήτηση για τον σχεδιασμό από κοινού ενεργειών στο προσεχές διάστημα, με δεδομένο ότι η Τρίπολη, βάσει του νέου σχεδιασμού, θα αποτελέσει την έδρα του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης στη διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκαν βασικά σημεία του νέου νόμου για την Πολιτική Προστασία, κυρίως δε οι παρεμβάσεις σε θεσμικό πλαίσιο οι οποίες διασφαλίζουν πλέον και τις ενέργειες πρόληψης των διαφόρων κινδύνων και όχι μόνο της αντιμετώπισης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top