Σύσκεψη περιφερειάρχη Πελοποννήσου, δημάρχου Καλαμάτας και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για μεταστέγαση υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας

Π.Ε. Μεσσηνίας

Η προσωρινή μεταστέγαση των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε το βράδυ σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης και συνεργάτες της Περιφέρειας.

Κατά την συζήτηση εξετάστηκε η ακολουθητέα διαδικασία ως προς την μεταστέγαση, για διάστημα 15 μηνών, στην πρώην σχολή Παπαφλέσσα, των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας, από το διοικητήριο -προκειμένου να γίνουν εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης του εν λόγω κτηρίου.

Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε η βούληση να συμβάλουν προς την επίτευξη αυτού του σκοπού, με τον περιφερειάρχη να επισημαίνει ότι αν παρ’ ελπίδα δεν τελεσφορήσει η πιο πάνω διαδικασία, οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας θα μετακινηθούν σε υφιστάμενη υποδομή εκτός του πολεοδομικού ιστού της Καλαμάτας.

Ο Π. Νίκας, πάντως, εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα αυτό το οποίο έχουν αναλάβει να επεξεργαστούν οι νομικές υπηρεσίες των τριων πλευρών.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top