Σύσκεψη στην ΕΥΔΕΠ υπό τον περιφερειάρχη για την πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020

Περιφερεια Πελοποννήσου

Η πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, καθώς και η ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021 – 2027, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία διαβούλευσης, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου, στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Πελοποννήσου (ΕΥΔ ΕΠ), στην Τρίπολη.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, στελέχη των μονάδων της ΕΥΔ ΕΠ Πελοποννήσου, καθώς και ειδικοί σύμβουλοι του περιφερειάρχη, τονίστηκε εκ μέρους του Π. Νίκα η ανάγκη για περαιτέρω επιτάχυνση των διαδικασιών με στόχο την απορρόφηση των χρημάτων.

Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει -μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα- επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με το σύνολο των δεκάδων δικαιούχων, με τη συμμετοχή και του περιφερειάρχη.

Ο Π. Νίκας ζήτησε επίσης να γίνεται επικούρηση των δήμων, όπου κρίνεται αναγκαίο, προσθέτοντας ότι τίθεται στη διάθεσή τους ομάδα συνεργατών μου μηχανικών, η οποία -όπως ξεκαθάρισε- δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την υπηρεσία, αλλά θα λειτουργεί επικουρικά σε ό,τι ενδεχομένως χρειαστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top