Σύσκεψη στην ΕΥΔΕΠ υπό τον περιφερειάρχη για την πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020

Περιφερεια Πελοποννήσου

Η πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, καθώς και η ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021 – 2027, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία διαβούλευσης, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου, στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Πελοποννήσου (ΕΥΔ ΕΠ), στην Τρίπολη.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, στελέχη των μονάδων της ΕΥΔ ΕΠ Πελοποννήσου, καθώς και ειδικοί σύμβουλοι του περιφερειάρχη, τονίστηκε εκ μέρους του Π. Νίκα η ανάγκη για περαιτέρω επιτάχυνση των διαδικασιών με στόχο την απορρόφηση των χρημάτων.

Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει -μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα- επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με το σύνολο των δεκάδων δικαιούχων, με τη συμμετοχή και του περιφερειάρχη.

Ο Π. Νίκας ζήτησε επίσης να γίνεται επικούρηση των δήμων, όπου κρίνεται αναγκαίο, προσθέτοντας ότι τίθεται στη διάθεσή τους ομάδα συνεργατών μου μηχανικών, η οποία -όπως ξεκαθάρισε- δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την υπηρεσία, αλλά θα λειτουργεί επικουρικά σε ό,τι ενδεχομένως χρειαστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top