Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες για την προετοιμασία της Περιφέρειας εν όψει των εκλογών

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες για την προετοιμασία της Περιφέρειας εν όψει των εκλογών

Η καλύτερη δυνατή οργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των υπηρεσιών της εν όψει των εθνικών εκλογών και η πλήρης ανταπόκριση στις επιταγές του νόμου αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, καθορίστηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και ο έλεγχος όλων των εκλογικών τμημάτων ώστε να πιστοποιηθεί ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως και η διασφάλιση της διακίνησης του εκλογικού υλικού.

Επιπλέον, όπως τονίστηκε, όλα τα οχήματα της Περιφέρειας θα κινούνται όπου χρειαστεί για την ικανοποίηση των αναγκών της εκλογικής διαδικασίας, ενώ όσο αφορά στην λειτουργία των υπηρεσιών επισημάνθηκε ότι στην διάρκεια της εκλογικής περιόδου θα μπουν στην υπηρεσία όσοι είναι απαραίτητοι και πιστοποιημένοι για να διεκπεραιώσουν το εκλογικό έργο που προβλέπεται από το νόμο.

“Εννοείται, βεβαίως, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμπλοκής της Περιφέρειας στα θέματα των εθνικών εκλογών, θα τηρηθεί απολύτως αυστηρή αντικειμενικότητα” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top