Συσκέψεις υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για την κατά τον δυνατό καλύτερο τρόπο αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας

Συσκέψεις υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για την κατά τον δυνατό καλύτερο τρόπο αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας

Η αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του στελεχιακού και υπαλληλικού δυναμικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτέλεσαν το αντικείμενο συσκέψεων που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε χθες Τετάρτη 10 και σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου με όλους τους διευθυντές υπηρεσιών στις Π.Ε. της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή και των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών.

Στο πλαίσιο των εν λόγω συσκέψεων -που επαναλαμβάνονται κάθε Αύγουστο και Δεκέμβριο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται λειτουργικά προβλήματα- συζητούνται μετακινήσεις και επανατοποθετήσεις του μόνιμου προσωπικού, τόσο σε επίπεδο στελεχών, όσο και σε επίπεδο υπαλλήλων, βάσει των αναγκών που υπάρχουν, λαμβανομένων υπ’ όψιν επίσης των αιτημάτων υπαλλήλων, αλλά και της κατάστασης που διαμορφώνεται στις διάφορες υπηρεσίες από την κινητικότητα.

“Οπου χρειάστηκε έγινε επανατοποθέτηση ή μετακίνηση, σε κάθε περίπτωση με τη συνεννόηση και των διευθυντών” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι από τις συσκέψεις, χθες και σήμερα, διαπιστώθηκε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στις Π.Ε. Αργολίδας, Κορινθίας και Μεσσηνίας είναι επαρκώς στελεχωμένες, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τις Π.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας.

Η σχετική απόφαση που υπεγράφη από τον περιφερειάρχη σήμερα, θα ισχύσει από την μεθεπόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top