Στελέχη της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε. συνάντησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σύσκεψη φορέων του Τουρισμού

Εντονη κινητικότητα στα θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπήρξε σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση με στελέχη της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε. και συγκεκριμένα, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Helexpo Αλέξανδρο Τσαξιρλή και τον σύμβουλο Παρασκευά Παρασκευόπουλο.

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης εξετάστηκαν ζητήματα συνεργασίας των δύο φορέων για την διοργάνωση εκθέσεων, στις οποίες συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε από φέτος να υπάρχει υποστήριξη από  εξειδικευμένο σε θέματα τουρισμού επιστημονικό σύμβουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε πρόταση για ένταξη της “Peloponnisos Expo” στην εκθεσιακή ατζέντα της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε., θέμα που που θα συζητηθεί αναλυτικότερα με τους τοπικούς φορείς και τους διοργανωτές της “Peloponnisos Expo”.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

Σήμερα Τετάρτη, εξ άλλου, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, τεχνική συνάντηση εργασίας στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση εξετάστηκε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας για το 2020, προκειμένου να διαμορφωθεί και να εισαχθεί ως θέμα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία προγραμματίζεται την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται, πάντως, πως δεδομένου ότι το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας είναι διαδραστικό και δυναμικό, φορείς οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να παραστούν στη σημερινή συνάντηση εργασίας μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην πιο κάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: karampela@arcadia.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top