Στελέχη της ΕΜΑΚ επισκέπτονται την Τρίπολη αύριο Τετάρτη 10 Μαρτίου

Στελέχη της ΕΜΑΚ επισκέπτονται το πρωί αύριο Τετάρτη, 10 Μαρτίου, την Τρίπολη προκειμένου να συναντηθούν, μεταξύ άλλων, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ο περιφερειάρχης θα συνοδεύσει τα εν λόγω στελέχη στον χώρο που προορίζεται να στεγάσει, στην αρκαδική πρωτεύουσα, τη δύναμη της 9ης ΕΜΑΚ Πελοποννήσου -η ίδρυση της οποίας ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, σε ικανοποίηση σχετικού αιτήματος του περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Η φιλοξενία της 9ης ΕΜΑΚ στον συγκεκριμένο χώρο θα διαρκέσει μέχρι να ολοκληρωθεί το κτήριο του ΠΕΚΕ (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο) Πολιτικής Προστασίας, σε περιοχή της Τρίπολης.

Την αυτοψία στον πιο πάνω χώρο, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με την κάλυψη των αναγκών του εν λόγω κλιμακίου σε υλικά, τις οποίες προτίθεται να καλύψει η Περιφέρεια Πελοποννήσου -“το ζητήσαμε, ικανοποιήθηκε και πλέον θα φροντίσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες που προκύπτουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η 9η ΕΜΑΚ Πελοποννήσου “εμπεδώνει το αίσθημα της ασφάλειας στην Περιφέρειά μας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top