Στη Μονεμβασιά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Την Π.Ε. Λακωνίας επισκέφθηκε χθες Κυριακή 9 Μαΐου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος -μεταξύ άλλων- έκανε αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούνται, ενώ είχε συναντήσεις στην Μονεμβασιά με την δημοτική αρχή και άλλους παράγοντες.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης μετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο και στη συνέχεια, από κοινού με τον βουλευτή Θανάση Δαβάκη, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη και τον θεματικό ομόλογό του Νίκωνα Τζινιέρη, τον δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Χριστάκο και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μονεμβασιάς Παναγιώτη Γράφο επιθεώρησαν τον χώρο που γίνονται τα έργα της μαρίνας.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε, εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα μεταξύ των οποίων το ήδη υλοποιούμενο έργο βελτίωσης του δρόμου προς Μονεμβασιά, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή παρακολούθηση των αρχαιολογικού χαρακτήρα εργασιών στην Ανω Πόλη της Μονεμβασιάς.

Γνωστοποιήθηκε ακόμα ότι θα γίνει επέκταση του πρόβολου στην μαρίνα με την Περιφέρεια να διαθέτει την επιπλέον πίστωση για την απαιτούμενη μελέτη, όπως επίσης ότι σύντομα ξεκινά η διαμόρφωση του δρόμου μέχρι την είσοδο της καστροπολιτείας, στον οποίον θα ισχύει πλέον απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top