Στην 6η ΥΠΕ ο εντεταλμένος για θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος Αγγ. Χρονάς

Θετική ήταν η ανταπόκριση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη ως προς την διάθεση ασθενοφόρου για την εξυπηρέτηση του Δήμο Πύλου-Νέστορος αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θέμα που έθεσε ο εντεταλμένος για θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος Αγγελος Χρονάς στη συνάντηση που είχε μαζί του, στην έδρα της 6ης ΥΠΕ, στην Πάτρα.

Από την πλευρά του εντεταλμένου συμβούλου κατατέθηκαν και δύο πλήρεις φάκελοι με όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στο εν λόγω θέμα.

Το αίτημα έχει τεθεί και από τον Δήμο Πύλου – Νέστορος και ζητήθηκε και η συνδρομή της Περιφέρειας ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία και να περιέλθει στην 6η ΥΠΕ, όχημα – ασθενοφόρο που έχει παραχωρηθεί δωρεάν στον εν λόγω δήμο.

Με τη διάθεση του εν λόγω ασθενοφόρου θα καλύπτονται οι ανάγκες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πύλου – Νέστορος, οι οποίες είναι μεγάλες και δεν μπορούν να καλυφθούν με τα υπάρχοντα ασθενοφόρα.

Επιπλέον, ζητήθηκε -εκτός από τον έναν διασώστη που προσφέρεται από τον δήμο για το ασθενοφόρο-, να υπάρξει ενίσχυση με επιπλέον δύο ή και τρεις διασώστες, ώστε να καλύπτονται οι αναγκαίες βάρδιες και να μην δημιουργούνται προβλήματα.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα Υγείας,  ώστε να υπάρξει γενικότερη ενίσχυση των δημόσιων δομών Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top