Στην FruitLogistica 2022 μετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην FruitLogistica 2022 μετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην εμπορική έκθεση FruitLogistica 2022, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως, η οποία έλαβε χώρα στο Βερολίνο το τριήμερο από 5 μέχρι και 7 Απριλίου.

Επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας, την οποία εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών στελεχών, περιλαμβάνονταν στους συνολικά 2.000 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες, έχοντας την δυνατότητα επικοινωνίας με πάνω από 50.000 αγοραστές και εμπορικούς επισκέπτες από 110 χώρες.

Πολλοί από αυτούς ξεναγήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας και πήραν πληροφορίες από τα μέλη της αποστολής, στο πλαίσιο b2b συναντήσεων.

Ας σημειωθεί ότι η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση αποτέλεσε μια ακόμη δυναμική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και της προώθησης των εξαγωγών.

Στόχος της Περιφέρειας είναι μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τα φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top